Wet City Spirits on GIN podden
We are driven by a shared passion for crafting exceptional spirits that capture the vibrant spirit of Gothenburg. Join us on a journey of taste and tradition, where passion and pride converge in every bottle. Crafted in the Heart of Gothenburg Experience the essence of our coastal city through our handcrafted spirits. Nestled in the heart of Gothenburg, our urban craft distillery is a testament to our commitment to quality and innovation. Immerse yourself in the vibrant energy of our city as you sip on spirits that embody its rich traditions. Where creativity meets craftsmanship Step into our urban distillery, a hub of creativity and innovation. Our passionate team of distillers brings together their expertise and artistic flair to create spirits that captivate the senses. Discover the faces behind our craft, their stories, and their dedication to pushing the boundaries of flavor and craftsmanship.
wet city spirits, swedish gin, swedish spirits, gothenburg
2583
post-template-default,single,single-post,postid-2583,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-42
 

Wet City Spirits on GIN podden

Labelling Ombibulous, The Organic Gin created by Swedish Urban Craft Distillery Wet City Spirits.

Wet City Spirits on GIN podden

Semestern är slut så nu kör vi igång Ginpodden igen med avsnitt 27 som gästas av Adam Norman och Robin Bruhn från Wet City Spirits. Det är välkända bryggeriet Beerbliotek som ligger bakom det nya svenska destilleriet där Adam är delägare och Robin är Brand Ambassador. Självklart pratar vi massor om gin och första släppet Ombibulous, men även om två kommande släpp under hösten. Vi pratar öl, smakupplevelser, resor och Australien. En riktig bonus också att få prata med Robin som kör populära kontot @drickor på Instagram och som jag varit internetpolare med i 7 år.

ÅLDERSGRÄNS 20 ÅR.

Gillar du Ginpodden blir jag glad om du prenumererar eller lämnar ett betyg 🙂
Har du några tankar eller tips om innehållet i podden får du gärna skicka det på ginpodden@gmail.com.

TACK FÖR ATT DU LYSSNAR!
Programledare: Joacim Lundin
Musik: Magnus Johansson
Följare?
Instagram: @ginpodden
Facebook: @ginpodden
www.ginpodden.se

Ginpodden har inget samarbete med Systembolaget eller något av destillerierna. Jag vill på intet sätt uppmana till någon ohälsosam överkonsumtion av alkohol utan snarare få lyssnarna att dricka mindre, men bättre. Häng med på en resa i det svenska dryckesarvet.

Tags: